Dokumentation

Vi blir bättre och bättre på dokumentation vilket är riktigt positivt.
Dock måste vi dokumentera det som är helt korekkt.
Det har uppdagats att en gäst som saknat personnummer (sista siffrorna) helt plötsligt fått det inskrivet. Vi vet dock inte var i från den informationen kommer ifrån. Vi får absolut inte göra den typen av ändringar för våra gäster om man inte dokumenterar ursprunget av informationen. 
Vi har möjlighet att dokumentera på ganska många ställen i IDOK så det är viktgt när man ändrar personuppgifter att man verkligen fokumenterar varför och vart informationen kommer i från. Falsk information är farligt att dokumentera.
Det kan dessutom vara så att man har skyddad identitet exempelvis. Är du osäker så ställ en extra fråga.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter