Information!

Städteamet har gjort en plan för lite städning av olika utrymen och behöver lite hjälp i samband med detta, allt för att vi ska få rent och snyggt på vår arbetsplats.

Vecka 23 på onsdagen kommer samtliga kurer att städas.
På för middagen så städas skogsgårdens kurer och på eftermiddagen städas Ängsgårdens kurer.
Då behöver vi hjäp med att plocka ur dessa innan så det som är löst och enkelt kan flyttas tas bort så det blir lättar att göra en grundlig städning. Passa på att ta ner allt gammalt skräp som finns på väggar och på skrivbord etc.

Vecka 24 kommer köket i 3-4 på skogsgåden att städas på onsdagen, då tömmer de som jobbar natt köket och städ fixar städningen på morgonen / förmiddagen.

Vecka 25 kommer köket i 1-2 på skogsgården att städas på onsdagen, då tömmer de som jobbar natt köket och städ fixar städningen på morgonen / förmiddagen.

Vecka 26 kommer köket i 3-4 på ängsgården att städas på onsdagen, då tömmer de som jobbar natt köket och städ fixar städningen på morgonen / förmiddagen.

Vecka 27 kommer köket i 1-2 på ängsgården att städas på onsdagen, då tömmer de som jobbar natt köket och städ fixar städningen på morgonen / förmiddagen.

Vecka 32 kommer sköljen i 3-4 på skogsgården att städas ur ordentligt sedan följer sköljars urstädning enligt schema
Vecka 33 1-2 skogsgården
Vecka 34 3-4 ängsgården
Vecka 35 1-2 ängsgården

Sedan har det kommit till vår kännedom att vi har ett "stålmannenomklädningsrum" på Ängsgården med privata kläder i verksamheten. Det vet ALLA att det inte är ok.
Från och med nu så skall ALLA byta om i omklädningsrummet och privata kläder stannar där och använda arbetskläder läggs varje dag i tvätten. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter