Viktig personalinformation!

Det är med stor sorg vi tyvärr behöver meddela att vi hastigt förlorat en arbetskamrat i Britt Marie Persson. Vi håller en tyst minut för henne kl 14:00 idag. Britt Marie har arbetat med stort engagemang, gästfokus och hjärta för verksamheten under väldigt många år, hon kommer vara saknad som en otroligt fin kollega och vän för många av oss.

Övrig information!
Vi har ett positivt resultat i november på ca 275 tkr, vilket är enormt glädjande. Den största anledningen till detta är att vi fått fler nya gäster, men också att vi arbetar aktivt med bemanningen och hjälps åt både Skogsgården, Ängsgården och administrationen. En annan bidragande orsak är att vi blivit friskare och sjukfrånvaron i november var på 6% vilket är något högre än oktober men ändå ok. Hur kan vi bli mer friska? Kom med förslag till friskvårdsgrupp.
Vi ligger fortfarande efter mot budget med ca 325 tkt  på hela året så vi hoppas att vi fortsätter så här så kanske vi kommer i närheten av ett nollresultat på årsbasis, det skulle vara en otrolig bedrift av oss.

Vi har också för att klara bemanningen av sjuksköterskor valt att hyra in kompetens från Bonliva. Det gör att vi kan ha en extra förstärkning när det behövs. Det är för oss en flexibel lösning som skapar både trygghet och långsiktighet.

Det har förekommit funderingar kring företagsbilarna och i dagarna kommer en ny bilpolicy att släppas som kommer att finnas att läsa om någon är fundersam. Vi kan meddela att bilar som tillhör verksamheten används i verksamheten och inte privat.

I övrigt så arbetar vi också för att utöka antalet vikarier i verksamheten. Vi har idag en sårbarhet i att de duktiga vikarier vi har samt att de är för få som det ser ut just nu. Vår förhoppning är att vi skall arbeta bort lite av detta i och med ett nytt schema i januari samt med några extra nya vikarier. Allt för att underlätta i verksamheten.
Vi ser fram emot att få välkomna alla till nästa stor APT 2019-12-18, då vi tänker oss att släppa relevant information och planering inför 2020 och förhoppningsvis ha lite trevligt att bjuda på.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter