Positiva nyheter!

Vi har i dagarna gjort klart med en ny sköterska då Cathrine som ni vet går vidare i sin karriär från och med den första Februari utanför Omvårdnad i Skönvik.
Sara Kungsmark är för många av er inte helt okänd då hon tidigare vait inne och arbetat som sjuksköterska hos oss, kommer att börja 8:e mars. Sara är en erfaren sjuksköterska som också är vidareutbildad inom psykitratrin och kommer senast från Säters sjukhus.

Vi har även gjort klart med ytterligare 2 andra sköterskor som kommer in i vår verksamhet redan under v4 och v5. Dessa båda hyr vi in från Bonliva som är ett bemanningsföretag för främst sjuksköterskor.
Anna och Nathalie kommer att vara i verksamheten och hjälpa till innan Sara och Vicky är på plats igen. Både Anna och Nathalie är erfarna sköterskor med psykiatrikompetens och båda har dessutom chefserfarenhet. Anna kommer under sin tid här, även driva ett projekt som innebär att vi skall höja vår kvalitet inom främst HSL området, med rutiner och med ny teknik som ska implementeras.
Vi går en spännande tid till mötes med massor av utveckling!

En annan nyhet är att vi flyttar vår Covidenhet från hus 4 till aktiviterna på adminisrationen, för att det är både varmare där och för att det finns personal att tillgå på dagtid om det skulel behövas. Ombyte får då ske i ordinarie omklädningsrum.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter