Välkommen till oss

Vill du utvecklas med oss?

Vi söker nu en sjuksköterska som vill utvecklas med oss                                                            
Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Om verksamheten:
Omvårdnad i Skönvik AB är beläget i Hedemora, centralt men ändå i vacker lugn miljö. Vi bedriver omvårdnadsverksamhet med inriktning på både yngre och äldre människor med demens eller andra omfattande psykiska funktionsnedsättningar.
Vår verksamhet syftar till att skapa en positiv miljö med känsla för det unika hos varje människa. Den röda tråden i tillvaron är att mötas med värme och lyhördhet. Att bli sedd. Att få samspela med andra och känna delaktighet är viktiga perspektiv i vår verksamhet.

Ditt uppdrag:
Dina främsta ansvarsområden som sjuksköterska är att leda våra undersköterskor i det vardagliga arbetet med våra gäster. Ansvara för läkemedelshantering och medicinska bedömningar, dokumentation, utbildning/handledning. Du rapporterar i första hand till Enhetschef som är din närmaste chef.

Vi ser gärna att du har följande utbildning/kompetenser:
Erfarenhet av arbete med personer med psykiatrisk/ demens
funktionsnedsättning/diagnos
Duktig att dokumentera och driva arbetet mot uppsatta mål.
Kan arbeta självständigt, vara flexibel, ha viljan att arbeta i team och vara intresserad av kvalitetsutveckling inom ditt område.
Har adekvat utbildning för uppgiften
Störst vikt läggs dock vid personlig lämplighet

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete i ett team av trevliga arbetskamrater som består av Undersköterskor, Sjuksköterskor, Enhetschefer, Arbetsterapeut och Sjukgymnast. Självklart erbjuder vi marknadsmässiga villkor.
Välkommen med din ansökan på www.oisab.se
Svar senast den 28/2, vänta inte med din ansökan då rekryteringen är löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer information, kontakta:
Ronnie Sundqvist, Operativ Chef 070-2724214
Ronnie.sundqvist@oisab.se

Söka jobb

Du är varmt välkommen att söka jobb hos oss. Vi behöver vikarier året runt som bland annat kan hoppa in vid sjukdom, studier och semester. En utbildning i omvårdnad/och eller social omsorg eller annan liknande erfarenhet är av stor vikt. I din ansökan ser vi att du bifogar ett personligt brev och CV där du bland annat anger följande information om dig:
Namn, adress och telefon
Utbildning, referenser och tidigare erfarenheter
Kort information om dig själv och varför du vill arbeta hos oss.
Är du intresserad - Skicka in ditt CV och personliga brev genom formuläret till höger.

 

Timvikarie

Just nu söker vi så timvikarier och sommarvikarier det finns lediga tjänster som undersköterska/skötare . Skicka gärna in din ansökan i formuläret nedan.

  • Ladda upp ditt CV och
    personliga brev här (pdf).
    (max 50 MB)