Nyheter!

Resultat november: Vi gör ett ok resultat i november, omsättningen är 300 tkr mer än budgeterat, dock så gör vi av med dessa 300 tkr i ökade personalkostnader. Totalt sett så backar vi ca 180 tkr mot budget, även om det är ett plus på sista raden så är det ett tapp. Effekterna av detta är att vi försöker vara smartare i schemaläggningen framledes.
Lås & Larm: Pga förseningar av lås som kommer vi inte hinna enligt tidigare tidsplan, utan tidigast  andra veckan i januari kommer det bli verklighet. Men det är på gång i alla fall
Rekrytering: Vi är full färd med att tillsätta vakanta rader i schemat vilket också gör att vi kommer behöva fler timvikarier. Vi ser även över våra möjligheter att anställa på andra funktioner.
Julklapp: I år väljer vi att hjälpa hjärnfonden med 15 000 kr. Vi känner att det är inom vårt område och dessa pengar kommer att göra gott. Det kommer även dyka upp en liten överraskning närmare jul.
I övrigt så tar vi tillfället att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år och tackar det ödmjukaste för en fantastisk insats under året från alla medarbetare.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter