Snabbtester - Covid

Vi har ett antal snabbtester som vi får från kommunen för att säkerställa att vi inte får in smittan i vår verksamhet. Dessa tester är begränsade och kan mellan varven ta slut. Så fort vi får fler så fyller vi på vart efter.
Dessa tester är på frivillig basis så man väljer själv om man vill ta tester i förbyggande syfte, vilket så klart är både bra och klokt om man gör.
Exempelvis två ggr per vecka eller om man kommer tillbaka på från en längre ledighet.
Dessa tester gör man innan man går in och byter om i källaren, och man gör dessa innan man börjar sitt skift på icke betald arbetstid.
Får man ett positivit test så går man INTE in i verksamheten, då spritar man av "tagytor" och återvänder snarast hem för karantän samt meddelar närmaste chef alternativt beredskapen (efter 17:00 och före 08:00 samt helger) om det positiva testet.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter