Nytt schema, nattgrupp och varsel

I samarbete med de fackliga representanterna är det nu bestämt att nattgruppen kommer att vara en fast grupp bestående av 100% tjänster från och med vecka 2 -2020. Inkom med intresseanmälan för att ingå i nattgruppen senast 16/12, till närmaste chef. Ni som arbetar 75% och är intresserade av att bli erbjuden vikariat (om behovet uppstår) behöver också lämna in intresseanmälan. Vi kommer att ta stor hänsyn till verksamhetens behov när vi tillsätter nattgruppen.
Schemat för dagpersonal är i princip klart och kommer att publiceras innan jul och det börjar också gälla från vecka 2 -2020.
Varslet som lades för vårdpersonal är till viss del indraget och personlig kontakt har tagits med vederbörande under dagen.

Vid frågor är ni välkomna att vända er till närmaste chef eller era förtroendevalda fackliga representanter.

// Ledningen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter