Förändring i verksamheten

Vi kommer att se lite förändringar i verksamheten för vårt städteam inom kort.
Pensri kommer att gå i pension och tackar för sig den 18 november då hon går på semester för att sedan gå i pension direkt efter det.
Vi kollegor tackar henne för hennes fantastiska insatser för företaget och alla gäster samt önskar henne lycka till med sina nya projekt.

Susanna kommer kämpa på med sin arbetsuppgifter, men dessa kommer se lite annorlunda ut då hon i första hand sköter städningen på Skogsgården. Där till kommer hon göra lite fastighetsrelaterade uppgifter samt serva vårt team till Ängsgården. 

För Ängsgårdens del så kommer det in ett företag som kommer sköta städningen av allmänna utrymmen. Det innebär att vi i första hand kommer att se två nya ansikten, en ordinarie och en ersättare som kommer att utföra det uppdraget. Vi välkomnar dem (Simone & Sofie) och ser det som ett gott tillskott för att hjälpa Susanna.

Det här kommer ställa krav på oss som kravställare, vi behöver ha framförhållning i våra beställningar av de sysslor som skall utföras, vi måste se till att skriva arbetsorder på det som är trasigt eller inte fungerar, material som saknas osv. 
Finns det ett renoveringsbehov av våra lokaler eller gästers rum så skall personal genast meddela sin närmaste chef om detta.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter