Körjournal & ny bil!

Vi har tidigare informerat om att vi avser att avyttra en bil vilket vi gjort och i vår fordonspark kommer nu att finnas en bil och en buss till vårt förfogande för verksamheten.
Från och med den 20/3 så kommer vi att få en ny bil en Volvo XC60 som har automatlåda.
Det innebär att den svart renaulten kommer att försvinna, och det känns riktigt roligt att få en ny fin bil till verksamheten som förhoppningsvs inte krånglar som de tidigare bilarna.

Det har dock slarvats med körjournalerna, det är ett absolut krav från sketteverket att det finns och att dessa fylls i korrekt. I annat fall riskerar man böter. Därför skall ALLA som använder bilen fylla i körjournalen som finns i bilen när man använder en och den skall fyllas i korrekt. Saknas det en körjournal av någon outgrundlig anledning, så skall denna av chauffören som upptäcker det, genast läggas dit en sådan och fylla i den.
Körjournalen finns att skriva ut på servern under gemensam och den gäller för både bil & buss.
Körjournalen kommer att inhämtas varje månad och jämnföras med fordonets inbyggda automatiskt registerade rörelsemönser för att se om det stämmer innan den arkiveras för skatteverkets granskning. 

Fordonen bokas på sedvanligt sätt på servern i bokningskalendern.

Självklart så skall vi fortsätta sköta fordonen, tar man in skräp tar man med sig det när man lämnar fordonet. Man rapporterar eventuella skador eller fel som tidigare.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter