Nya tvättmaskiner!

Som ni förstår så är det viktigt att läsa instruktioner för maskiner som vi använder i vår verksamhet. Kan man inte, eller förstår man inte så måste man ta hjälp.
Vi har tagit steget att försöka hitta smartare lösningar för vår vardag.
Därför så har vi investerat i en ny tvätt maskin på Ängsgården (3-4). Denna maskin doserar tvättmedlet själv, vilket innebär att man bara fyller på tvättmedel (flytande) så sköter maskinen doseringen på egen hand. Ett smart sätt att spara på miljön och underlätta för alla som tvättar. Men då krävs det också att man läser och följer de instruktioner som finns.
Vi ser att om det här fungerar så kommer det att komma fler liknande maskiner i hela verksamheten på sikt. Det är dock dyra maskiner, därför är det viktigt att vi tar hand om dem enligt tillverkarens instruktioner.
Vi ser framför oss en modernisering och då krävs det av oss som arbetar i verksamheten att vi följer med i den och lär oss använda den moderna tekniken.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter