Saknar du körkort?

Dags att äntligen ta körkort?
Vi på omvårdnad i Skönvik har gjort ett otroligt fömånligt avtal med TrafikCenter som är en lokal trafikskola som finns i Säter och Hedemora. Det innebär bra priser och kompetent hjälp till våra medarbetare för att ta körkort. Det är främst behörighet B ( bil ) men även andra typer av körkort som TrafikCenter erbjuder. Är Ni intresserade av detta erbjudande eller om ni bara har frågor kring vad  erbjudandet innebär så behöver ni bara kontakta mig på min mail ronnie.sundqvist@oisab.se så hjälper jag er med detta.
Absolut sista dag för att ta del av erbjudandet är 2020-03-31, så senast denna dag behöver jag er intresseanmälan. Det beror på att det är högtryck på trafikskolorna, men TrafikCenter har lovat extra grupper för specifikt oss.
Detta gäller ALLA som arbetar hos oss oavsett tjänstgöringsgrad, så även ni som arbetar som timanställda är välkomna att ta del av detta fina erbjudande.
Ta chansen nu!!!
/Ronnie

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter