Ny sjuksköterska, samt övrig info

Hej!
Vi vill informera om att vi gjort klart med rekrytering av en ny sjuksköteska som kommer att ha sin plats främst på Skogsgården med Maria som närmaste chef. Vi välkomnar Cathrine Borg till 1/6. Cathrine har tidigare arbetat som SSK här hos oss på Oisab och kan verksamheten, vilket känns tryggt. Vi ser att vi får in riktigt bra kompetens och får möjligheten att arbeta framåt och mer proaktivt vilket ligger i linje med det arbetsklimat vi vill uppnå framledes.

Vidare så har vi på Oisab inte varit friskare sedan vi började mäta frisknärvaron i September 2019 vilket är glädjande verkligen. Under Februari så har vi 97% frisknärvaro i verksamheten. Härligt att få arbeta med friska människor:-)

Vi arbetar också vidare med några kärnpunkter under mars månad där vi kommer att göra färdigt semesterscheman, tillsätta vakanta tjänster, allt i ett led för att säkerställa kvaliteten i verksamheten. Det här beräknas vara klart till sista mars. Vi kommer också att göra ett nytt utskick till handläggare i vårt upptagningsmoråde under mars, likt det som vi gjorde i januari som gav oss en del nya gäster, allt enligt den lagda marknadsplanen.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter