Information

Nya akutlådor

Under Onsdag 16/12 har det inhandlats plastbackar med lock. I dessa backar skall förvaras akutmateriel som ytsprit, handsprit, munskydd, visir, handskar och skoskydd. Dessa backar kommer ersätta ”covid akutlådorna” och finnas en back i varje kur from. 18/12. Akutlådorna är till för att säkerställa att ni som arbetar har tillgång till skyddsmateriel. Det åligger den som av någon anledning tar något ur lådan, att skicka en arbetsorder som beskriver vilken låda det gäller samt vad och hur mycket som tagits ut. Nattpersonal ser över att lådorna är kompletta genom att se över att innehållsförteckningen stämmer med innehållet.

Hygien

Vi måste hjälpas åt att påminna varandra om att bära visir, det är av yttersta vikt att vi använder visir när vi är inom 2m avstånd från våra gäster.
Det är gjort en checklista för att sprita tag ytor fm/em och natt denna lista finns i skölj 3. Se till att den signeras och även andra signeringslistor angående städ på gästrum.
-I skölj 1 saknas det en soptunna, jag har bett Susanna ordna med en då det av hygienskäl behövs. När man tvättat en gästs kläder och tumlat det, ska det direkt in till rätt garderob. Tvätten får alltså inte ligga kvar i Sköljen.

Arbetsorder och påfyllning

Lampor som ej lyser i verksamheten är en stor brandfara då de ligger och glöder trots att det inte syns. Arbetsorder måste därför skickas så fort du ser att det blinkar i lamporna.
För att underlätta för Susanna med påfyllning av handskar, yt- och handsprit behöver personal hjälpa henne med påfyllning av detta på Fredagar. Susanna ställer in vagnen med påfyllningsmaterial i skölj 4 vid 09.30 tiden därefter kan personal fylla på.
 

Rapportering

Det är av yttersta vikt att vi minimerar antalet personer under rapportering och använder de lokaler som är mest lämpade för att rapporteringen ska kunna utföras på ett lugnt och effektivt sätt. Förslagsvis kan rapportering ske i (biblioteket) på Ängsgården.
 

I datorn på servern gemensam finns bla. följande

·        En mapp som heter Ledighet där ni finner hur vi chefer är ledig över jul och nyår. Här finns även Bengt, Susanna och Thereses ledighet.
·        SafeDoc dokumentation. I mappen finns lathund för basic användande av Safedok.
 
Önskar er alla en fin jul och ett gott nytt år och jag ser verkligen fram emot ett nytt år att arbeta tillsammans med er med nya möjligheter och utmaningar.
Annelie
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter